Hanne Bang Vorre stopper i bestyrelsen i Silkeborg-Voel KFUM A/S

Pressemeddelelse

Der bliver skiftet ud i bestyrelsen bag Silkeborg-Voel A/S på ekstraordinært bestyrelsesmøde den 28. februar 2023. Det er Lisbet Ritter, der afløser Hanne Bang Vorre, som har været i bestyrelsen i to år.
Hanne Bang Vorre skiftede 1. oktober sidste år stillingen som E-commerce-chef i JYSK ud med posten som adm. direktør for Sengespecialisten (i dag SENG).
Det er baggrunden for, at hun stopper nu i bestyrelsen.
”Det er tiden, der ikke kan slå til. Der er også børnenes fritidsaktiviteter at tage hensyn til. Men jeg har været vildt glad for at have været med i to år og mærket den holdånd og de værdier, som Silkeborg-Voel repræsenterer. Der har været mange gode dialoger, og vi har fået sat gang i mange projekter”, siger Hanne Bang Vorre.
Hendes jobskifte i efteråret faldt også sammen med det økonomiske stormvejr, som klubben landede i.
”Det har været en hård proces med mange morgenmøder og aftenmøder, og det har krævet noget ekstra. Det har også betydet nogle svære og hårde valg. Men det har været spændende og lærerigt”, siger Hanne Bang Vorre.

Lisbet Ritter er ny i bestyrelsen i Silkeborg-Voel KFUM A/S

Anbefalede sin afløser
Hanne Bang Vorre har selv fundet sin afløser Lisbet Ritter, der var hurtig til at sige ja, da hun blev ringet op.
”Da jeg efterfølgende havde holdt møde med Jakob Andreasen og Mogens Steffensen var jeg klar til at sige ja med det samme. De er virkelig nogle ildsjæle med en kæmpe passion for klubben”, siger Lisbet Ritter.
”Jeg har arbejdet seks et halvt år under Hanne i Jysk med e-handel, som jeg er selvlært i via tidligere jobs hos Bestseller og BoConcept. I dag er jeg E-commerce Director hos Sinful. Jeg får det digitale som hovedområde, og det gælder om at sælge mere og være på flere platforme”, siger Lisbet Ritter.
Hun har altid interesseret sig for håndbold og spillet siden hun var 7-8 år.
”Jeg kommer oprindeligt fra Herning, hvor jeg cyklede gennem byen til håndbold, og jeg har vel selv spillet i 30 år. Håndbold har altid interesseret mig, og via min tid i Jysk har jeg været med til masser af kampe. Sport i det hele taget interesserer mig, og jeg har været frivillig i cykelsporten”, siger Lisbet Ritter, der bor i Aarhus.

Bestyrelsen består nu af Per Brødbæk Christensen, Rasmus Risvig Hansen, Mogens Steffensen, Lisbet Ritter, Lars Buchreitz Thygesen og Mark Andersson.

Yderligere oplysninger:
Bestyrelsesformand Mogens Steffensen, tlf. 20 40 15 54

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com