Den talentfulde bagspiller Louise Ellebæk vil også i 2020/2021-sæsonen være at finde i Silkeborg-Voel Håndbold. Hun har netop sat sin underskrift på en toårig forlængelse, og derved vil hun komme til at trække den grønne trøje over hovedet for tredje og fjerde sæson i træk.

I den sæson har Louise Ellebæk været forskånet for større skader, hvilket også har givet afkast i form af mere spilletid og flere gode præstationer på banen, hvor hun er blevet flittigt benyttet i både angreb og forsvar.

Direktør Mikael Bak udtaler:

”Vi har været glade for, at Louise Ellebæk i denne sæson har fundet ind i et bedre spillemæssigt flow. Hendes sidste sæson blev i høj grad spoleret af skader, og derfor har det været vigtigt for både Louise og os, at hun i år har været forskånet for dette”.

”Vores forhåbning er, at Louise i den resterende del af denne sæson og igen i næste sæson kan ligge yderligere lag på sit spil. Vi ser helt klar perspektiver i hende, da hun er en spiller, der kan være med i begge ender af banen”, siger Mikael Bak.

I lighed med tidligere forlængelser, bør det her nævnes, at en række virksomheder har støttet ekstraordinært op og øget deres engagement hos Silkeborg-Voel Håndbold.