Ungdomsholdene i klubben har haft en rigtig god sæson og for flere af dem, er den ikke slut endnu. Forude venter kampe om de jyske mesterskaber og medaljer.

U10 piger og drenge i D-rækken skal en tur til Klank Idrætscenter, hvor de lørdag spiller om medaljer ved det afsluttende stævne for rækkerne. Piger spiller mod ØHK Hedensted kl. 16:40 og drengene skal op mod ØBG kl. 15:20.

U12 pigerne i AA rækken skal lørdag en tur til Bramming Kultur- og Idrætscenter, hvor de spiller med om det jyske mesterskab. Pigerne møder kl. 10.00 Sønderris Sportsklub, og skal senere spiller de mod Strandby/Elling IF, HEI Skæring og Skive FH.

U14 drengene i 1. division møder lørdag kl. 10:50 HEI, Skæring i semifinalen om JM. Kampen spilles i Lystrup Idrætscenter. Vinder de den kamp skal der spilles finale kl. 13.00.

U16 pigerne i 2. division har fordel af hjemmebane i kampen om JM. Pigerne møder søndag kl. 11.00 Hornbæk SF. Senere venter Sine Håndbold, Løgumkloster og Idrætsefterskolen Lægårdens Håndboldforening.

Se kamptidspunkter under Find kampprogram på www.silkeborgvoel.dk

På klubbens facebooksite vil vi forsøge at følge op på kampene.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com