I weekenden tager ungdomseliteholdene fat på kvalifikationskampene til 1. division i efteråret. Klubben sender fem hold i kamp.

U14 pigerne får fordel af hjemmebane, når de lørdag tørner ud mod AGF og Skjern Håndbold. Her kvalificerer vinderen af puljen sig til 1. division, men de øvrige hold får en ny chance næste weekden.

U14 drengene skal til Bøgeskovhallen i Fredericia søndag og her er modstanderne: Trelde – Sydstjernen, Aabenraa og Herning FH. Her kvalificere nummer 1 og 2 sig direkte til 1. division, mens to øvrige skal på den igen.

U16 drengne skal også til Fredericia søndag, men spiller i t.Hansen.dk Arena, og skal op mod Fredericia-Trelde, Ikast Håndbold og Team Haderslev-Vojens. Også her kvalificerer nummer 1 og 2 sig direkte til 1. division.

U18 drengene spiller i IBF Arena i Ikast søndag – og her er modstanderne Ikast Håndbold, HF Mors og HC Midtjylland. Nummer 1 og 2 er klar til 1. division, mens de to andre får en ny chance.

U18 pigerne skal på langfart til Rødekro Hallen lørdag og her er modstanderne Team Tvis Holstebro, Fredeicia HK og SønderjyskE – også her er det nummer 1 og 2, der kvalificerer sig.

i weekenden 12. – 13. september tages der fat på kvalifikationen til 2. division.

Se de enkelte holds kampprogram på www.silkeborgvoel.dk – under foreningens hold.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com