Silkeborg-Voel har lige inden spillernes sommerferie skrevet kontrakt med et ungt talent, som kom til klubben omkring juletid sidste sæson. Mathilde Sørensen fik begge fik et par indhop i løbet af forårets kampe og er nu også en del af truppen den kommende sæson.

Jakob Andreasen glæder sig over, at det store talentarbejde, der bliver gjort i Silkeborg-Voel i stigende grad begynder at bære frugt.

– Vi har tidligere fået unge, talentfulde spillere som Sofie Bæk Andersen, Freja Cohrt og Stine Skogrand til klubben, hvor vi har lagt en specifik plan for, hvordan vi bedst kunne og kan udnytte hver enkelt spillers talent, og det er Sofie (Bæk Andersen) jo et af de bedste eksempler på, siger Jakob Andreasen.

Mathilde Sørensen har især gjort sig bemærket med sit gode gennembrudsspil og sine kompetencer på flere forskellige pladser. Derudover lægger trænerteamet også mærke til, hvordan spillerne passer ind på holdet uden for banen, og også her har Mathilde Sørensen fået et plus i Andreasens bog.

– Mathilde Sørensen er en god spiller at have i truppen. Hun har rigtig mange kvaliteter på banen, som vi sammen skal sørge for at få det bedste ud af, og det ved jeg, at Mathilde vil arbejde hårdt for. Hun er faldet godt til i truppen og er med til at løfte vores træningsmiljø, så det lover godt, siger Jakob Andreasen.

Mathilde Sørensen glæder sig over at have fået kontrakt i Silkeborg-Voel, hvor hun både er glad for sine holdkammerater og spillestilen.

– Jeg kan rigtig godt lide pigerne i Silkeborg og kommer godt ud af det med dem alle. Derudover føler jeg også, at min spillestil passer godt til den måde, vi spiller på i Silkeborg-Voel. Jeg synes, klubben værner om nogle gode værdier, som jeg har let ved at identificere mig med. Jeg håber meget, at jeg kan blive en fast del af ligatruppen og forhåbentligt også at der kommer spilletid i løbet af sæsonen. Det er et klart mål på lidt længere sigt at spille mig ind i start 7’eren på et af de gode hold i ligaen og være en afgørende spiller, siger 21-årige Mathilde Sørensen.

Mathilde Sørensen har været skadet i foråret, men bliver klar til sæsonstart.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com