Silkeborg-Voel kan med glæde meddele, at Helene Kindberg skifter til Silkeborg-Voel fra den kommende sæson.

19-årige Helene Kindberg er allerede nået langt med sin venstre skudarm på højre back i sine tre sæsoner hos FCM Håndbold. Her er det blevet til kampe med Ungdomslandsholdene, og fra den kommende sæson skal hun styrke Silkeborg-Voels ligahold, hvor hun i to sæsoner er en del af truppen.

– Jeg har et rigtig godt indtryk af både spillere og træner i Silkeborg-Voel, og jeg forestiller mig, at klubben har et godt træningsmiljø. Der er en hurtig spillestil på holdet, som ligger utrolig godt til mit eget spil, så jeg er sikker på, at jeg kommer til at udvikle mig en masse med både de rutinerede og unge spillere. Og jeg glæder mig meget til at kæmpe i den grønne trøje, siger Helene Kindberg.

Også Cheftræner Jakob Andreasen ser meget frem til, at Helene Kindberg bliver en del af ligaholdet i Søhøjlandet.

– Det bliver rigtig godt – Helene har rykket sig rigtig meget i løbet af det sidste halve år, hvor hun nu bliver brugt i langt større grad end tidligere. Derudover spiller hun et højt tempo i angrebsspillet, hvilket passer godt med både Sofie Bæk og Jane Schumacher. Jeg er derfor sikker på, at vi får en stærk bagkæde til den kommende sæson, siger Jakob Andreasen.

Inden Helene Kindberg trækker i den grønne trøje, tager hun med U20-landsholdet til Ungarn for at kæmpe om dansk medalje til VM.

For yderligere information, kontakt cheftræner Jakob Andreasen på 40754747

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com