Silkeborg-Voels lokale talent Natasja Andreasen har altid set op til Silkeborg-Voels ligahold, og søndag aften fik hun debut  på ligaholdet i kampen mod Ajax København.  

Der blev plads til en ligadebut for 16-årige Natasja Andreasen, da Silkeborg-Voel spillede mod Ajax København søndag aften. Det unge Voel-talent kom nemlig ind på banen med godt 10-15 minutter tilbage af kampen.

– Det var mega fedt – også fordi jeg er så ung. Jeg kunne ikke undgå at være lidt nervøs, inden jeg skulle på banen, fordi der var et helt andet antal tilskuere og højere musik. Det forsvandt heldigvis, da jeg kom på banen, så jeg bare kunne nyde det og gøre mit bedste, siger Natasja Andreasen, der håber, at der kommer flere kampe af den slags.

Natasja Andreasen er nemlig en rigtig Voel-pige, der kommer ud af en håndboldfamilie. Derfor er det heller ikke underligt, at den unge playmaker er kommet i Voel Hallerne siden hun var tre år gammel. Lige på nær et enkelt efterskoleår i Ikast har hun altid spillet håndbold i Voel.

– Det betyder også, at jeg altid har set op til Silkeborg-Voel og spillet for at blive dygtig nok til at komme med på holdet. Når vi træner med ligaholdet, kan jeg godt mærke, hvad der skal til for at spille på det niveau. De er mere rutinerede, og det tror jeg kan være med til at udvikle mig endnu mere, siger Natasja Andreasen, der efter kampen i går fik endnu mere blod på tanden.

Cheftræner Jakob Andreasen var også tilfreds med gårsdagens præstation i kampen mod Ajax København. Det var blandt andet et spil uden tekniske fejl, hvor hun også var med til at lægge op til et mål.

– Natasja klarede det rigtig fint, og man kan tydeligt se, at hun har udviklet sig meget i den seneste tid, hvor hun også er inde omkring ungdomslandsholdet. Hun elsker at spille håndbold og arbejder hårdt for hele tiden at udvikle sig. Det er fedt med den arbejdsmoral, og jeg vil rigtig gerne være med til at udvikle hende i de næste år, siger Jakob Andreasen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com