Det lignede et lammende nederlag, da København førte med 11-17 ved pausen, men Silkeborg-Voel leverede et vanvittigt comeback i de sidste 30 minutter, der var tæt på at have givet point.

Fem minutter før tid udlignede Lea Hansen til 25-25, men i slutfasen blev et par muligheder brændt. Kampen sluttede derfor med en sejr til København på 26-28.

For mange fejl gav Silkeborg-Voel en svær start på kampen. Hjemmeholdet kom hurtigt bagud med tre-fire mål, og det var svært at komme på omdrejningshøjde med københavnerne. Forskellen var på et tidspunkt i første halvleg på syv mål.

Et af lyspunkterne i de første 30 minutter var målvogter Stine Bonde, der stod med en redningsprocent på 41. Ganske imponerende under svære betingelser.

I anden halvleg fortsatte Stine Bonde med den ene redning efter den anden, og hun sluttede med en redningsprocent for hele kampen på 44. Desuden tog forsvaret langt bedre fra. Således fik Mia Rei kun scoret to mål efter pausen. Derimod var det svært at holde venstrehånden Maria Hjertner var fadet.

Julie Jensen (se foto sammen med Stig Bendtsen)  bød ind med otte mål og blev kåret som kampens spiller. Desuden var Hele Bakken Wahlquist og Lea Hansen med til at holde liv i kampen med 10 fløjmål til sammen.

BAMBUSA Kvindeligaen

Silkeborg-Voel – København Håndbold 26-28 (11-17)
Målscorere, Silkeborg-Voel: Julie Jensen 8, Hege Bakken Wahlquist 6, Jane Schumacher 4, Lea Hansen 4, Eira Aune 2, Annika Jakobsen 1, Anna Lillesø 1,
Topscorere, København: Mia Rej 9, Marie Hjertner 8
Udvisninger: Silkeborg-Voel: Eira Aune. København: Anne Petersen
Stillinger undervejs: 1-4, 3-4, 4-6, 6-8, 6-11, 8-14, 9-16, 11-17, 13-17, 17-20, 18-21, 18-23, 22-24, 23-25, 25-25, 25-27, 26-27, 26-28