??          Annika Jakobsen, Eli Marie Raasok, Line Skak, Anna Lillesø & Eira Aune       ??

 

Vi har fået fem fantastiske personligheder til vores liga hold 2020-21

Vi vil rigtig gerne, at de føler sig hjemme i vores by – Anna og Annika – er allerede bosat i Funder og ”down town” Silkeborg og Eira og Eli er midlertidigt indkvarteret hos Stig Bendsen og familie i Voel, men flytter pr. 1. august til Lysbro, hvor de skal bo sammen. Line læser på Universitetet i Herning og bliver boende i Herning.

Som afrunding på den 1st uge i mødet med – spillere og stab, styrke-, konditionstest og ikke mindst det igen at få en harepiks indsmurt håndbold i hænderne tog vi ”traditionen” tro (det er anden gang J) by- og nærområdevandring og en masse snak på kryds og tværs. Det vil gennem samtaler med træner staben også blive mulighed for at se Voel, da vi bruger walk & talk, som et af vores rum for at få de gode relationsskabende dialoger– så de kan mærke, hvorfor der er – så stærk en håndboldkultur i Vores klub.

Vi havde tilrettelagt en lille tour de Silkeborg (12.712 skridt), så der både var tid til at orientere sig i og omkring området og til at få et begyndende kendskab til hinanden.

Efterfølgende skulle der være en god mulighed for, at de ville kunne finde rundt i vores by og selv være guider, når familie og venner efterfølgende kommer på besøg i deres nye hood.

 

Jeg er ikke i tvivl om, at Jakob har fundet de helt rigtige personligheder, som sammen med vores fantastiske trup og staben omkring holdet og klubben kan være med til at skabe den bedste sæson i ligahistorien i Silkeborg Voel.

 

Det ved de nu

De ved nu alt om vores bys grundlægger (byens 2. grundlæggelse i 1844) – den kultur som Drevsen skabte og som stadig er en del af byens DNA.

Ellers ved de noget om: Historien om Papirfabrikken – Hjejlen og den øvrige flåde – Hvor højt Papirtårnet er – Hvad inspirationen er til vores nye bydel på Søtorvet – Hvor Eskild Ebbesens stræde ligger og hvem han er – Hvor Tollundmanden bor – Hvor vores opstartsfest afholdes – Hvor Borgmesterhaven er – hvordan man står på rutebådene langs med åen – at Gudenåen er Danmarks længste flod – hvem Asger Jorn var og hvor museet ligger – hvor indelukket er – hvor Aqua ligger – hvor MIK har kontor – hvor Øster Søbad ligger – hvor Vestre søbad ligger – hvor Jakob cirka bor – hvor Mariehøj kirken er – hvor Sydby hallerne ligger – banegården – Silkeborg Bad – Galleri Moderne – En ny istandsat Silkeborg Kirke og motiverne på vores flotte torv er Jorn aftryk – og endelig Michael Drevsen og det gamle rådhus.

Vi er taknemlige for at vise byen frem til vores nye fælles venner – det bliver endnu et år, hvor vi ligger lag på lag og bringer #grønindstilling til nye højder.

 

Med bevidstheden om at en fantastisk sæson venter – Anne og Mogens Steffensen