Direktør Mikael Bak er helt klar til at tage hul på en ny sæson med klubbens dameligahold. Nye spillere er kommet til, ligesom flere partnere har slået sig til projektet i løbet af sommeren. 

Velkommen tilbage til dameligahåndbold i JYSK arena, hvor vi i aften tager imod Randers HK efter en lang pause i ligaen.

En pause, der blandt andet har budt på et navneskifte fra Primo Tours Ligaen til HTH GO Ligaen. Også et varmt velkommen til HTH som ny sponsor af verdens bedste dameliga.

Vi har glædet os afsindigt meget til denne sæson og til endelig at skulle spille ligahåndbold i JYSK arena igen. Det bliver en sæson, hvor vi har lagt endnu et lag på rent sportsligt og er overbeviste om, at vi har et endnu stærkere hold end sidste sæson. Vi har fået nye, dygtige spillere til, som alle bidrager til et stærkere kollektiv, hvor spillerne i højere grad kan supplere hinanden ved at dække flere pladser.

Jeg er derfor stolt over at præsentere vores spillertrup for publikum i dag. Det har naturligvis fået meget fokus, at Trine Troelsen ikke længere er at finde i spillertruppen, men vi er sikre på, at vi har et stærkt hold, der samlet kan løfte arven efter Trine Troelsen, og jeg er på baggrund af både træningskampe og lørdagens pokalsejr helt uden bekymring for, at vi nok skal få masser at juble over her i Silkeborg-Voel i løbet af denne sæson.

Udover HTH GO Ligaen kan vi den kommende tid se frem til et comeback i Europa Cuppen, hvor vi om 14 dage spiller to kampe her i JYSK arena mod cypriotiske A.C. Latsia Nicosia. Sideløbende kvalificerede vi os i lørdags til 1/4 finalen i Santander Cup, hvor vi i uge 43 møder FCM Håndbold på hjemmebane i JYSK arena.

Vi vil i begge turneringer gøre alt for at komme i både Final4 i Santander Cup og med i gruppespillet i Europa Cuppen. Det vil begge dele være store milepæle i vores klub.

Uden for banen har vi de seneste måneder fået flere nye partnere med i klubben, ligesom mange af vores eksisterende har øget sit engagement yderligere for at være med til at sikre, at vi fortsat kan blande os blandt de bedste hold i den danske dameliga.

Vi er stolte af at være en klub, så mange har lyst at være en del af, og vi glæder os til mange gode oplevelser sammen den kommende sæson.

Jeg glæder mig til at se mange i hallen i aften til en god og intens ligapremiere.

Mikael Bak – adm. direktør

Der er stadig billetter lige her – og husk, at hvis du er medlem af Silkeborg-Voels fordelsklub, får du halv pris på billetten til alle Silkeborg-Voels ligakampe.

Send en mail til Silkeborg-Voel og meld dig ind i dag

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com