Efter en på mange måder god sæson i HTH GO Ligaen er vi nu klar til at indlede slutspillet med en hjemmekamp mod Odense Håndbold.

Med en placering på syvendepladsen er vi kommet i pulje med Odense Håndbold, FCM Håndbold og Viborg HK. Med det program er der ikke tvivl om, at pigerne skal spille på deres absolut højeste niveau, hvis vi i sidste ende skal være med i spillet om medaljer. Det er selvfølgelig noget, vi alle stræber efter, og det ville være stort at nå så langt.

Det betyder også, at pigerne har trænet benhårdt for at blive klar til et komprimeret kampprogram i april, hvor vi lægger ud med at møde Odense Håndbold, som jeg også vurderer som en af slutspillets absolut sværeste kampe. Det er nogle meget formstærke spillere, som har placeret sig på en meget flot andenplads efter grundspillet. Det er heller ikke lykkedes at få point mod Odense i denne sæson på trods af en meget tæt kamp i Odense i efteråret. Det håber vi meget, vi kan revanchere i morgen, når det gælder de første point i slutspillet.

Til sidst håber jeg, at så mange som muligt vil bruge Skærtorsdag i JYSK arena, så vi sammen kan heppe vores grønne piger i retning af semifinalerne.

Ellers er der kun at ønske alle en rigtig god håndboldaften i JYSK arena.

Mikael Bak – adm. direktør