Silkeborg-Voel KFUM og højrefløj Annika Jakobsen har underskrevet en ny aftale, som betyder at Annika Jakobsen også vil være en del af holdet i sæsonen 2022/2023. Hun vil dermed tage hul på sin tredje sæson i klubben efter sommerpausen.

24-årige Annika Jakobsen skiftede til klubben efter et ophold hos Herning-Ikast Håndbold. Tidligere har adresserne været Horsens og Skanderborg.

Hos Silkeborg-Voel KFUM har man set en god udvikling hos højrefløjen: ”Vi har været og er rigtig glade for at have Annika Jakobsen i truppen. I de 2 seneste sæsoner har hun dannet duo med Lea Hansen og udgjort en stærk besætning på højrefløjen. Annika har vi været meget tilfredse med og har hos os bevist sit værd, og vi ser også fortsat udviklingspotentialer, som vi er opsatte på at indfri et fællesskab”, udtaler direktør Mikael Bak.

Der er også tilfredshed hos Annika Jakobsen over, at hun efter sommerferien fortsat skal spille i den grønne trøje: ”Jeg føler mig godt tilpas i klubben og er glad for at møde ind til både kamp og træning. Med min forlængelse af aftalen håber jeg samtidigt på, at jeg kan bidrage endnu mere og sætte flere aftryk sammen med holdet. Det er min ambition, at vi hele tiden skal tage skridt op ad i rækken, og det vil være et stort mål for mig i både denne og næste sæson”.

Ved siden af håndbolden arbejder Annika Jakobsen hos Søren Knudsen A/S.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com