Silkeborg-Voel KFUM har sikret sig det norske stortalent og nykårede verdensmester Stine Skogrand for de kommende 2 sæsoner.

Stine Skogrand er 22 år og hentet i norske Tertnes, som lige nu er tophold i den norske liga, og i hende har klubben fået et kæmpe talent, der allerede nu, er at finde på det norske landshold.

Jakob Andreasen er da også svært begejstret over kontrakten med Stine Skogrand, der spiller højre back, og giver hende følgende ord med på vejen.

– Vi har virkeligt gjort et scoop, og vi er meget stolte og glade over, at det lykkedes os at tiltrække en spiller som Stine Skogrand. Hun er et kæmpe talent, og er jo allerede nu på landsholdet, så vi har fået fat i en spiller fra øverste hylde, siger Jakob Andreasen og tilføjer:

– Det er endnu et bevis på, at vi for alvor er ved at være en klub, der ikke kun skal talentudvikle. Det arbejde fortsætter vi naturligvis med, men vi vil også mere end det, og det viser kontrakten med Stine Skogrand meget godt.

Stine Skogrand siger om skiftet:

– Jeg føler mig klar til nye udfordringer og den danske liga vil være en god start. Silkeborg-Voel har fulgt mig gennem lang tid og holdets spillestil passer perfekt til mig. Holdet er et godt kollektiv, som gerne vil spille i højt tempo.

Stine Skogrand vil i de kommende 2 sæsoner være en vigtig brik i forhold til at stabilisere sig som et hold, som kan spille fast med om slutspilspladserne i Primo Tours Ligaen.

Kontrakten med Stine Skogrand løber for de kommende 2 sæsoner. Stine har trods sin unge alder allerede spillet 32 A landskampe og i den hjemlige liga har Stine Skogrand i 10 kampe scoret 69 mål.

 

For yderligere spørgsmål:

Jakob Andreasen 40754747

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com