Jakob Andreasen er optimistisk forud for aftenens kamp. Læs cheftrænerens optakt til kampen mod Ajax København her.

I dag møder vi Ajax København, som har haft en fin start på sæsonen. De var tætte på at slå Herning-Ikast i pokalturneringen, og har i de første to runder tabt med to ude til Ringkøbing og senest med et enkelt mål til Randers HK i lørdags, hvor de faktisk var foran de første 55 minutter af kampen.

Vi går derfor ind til den her kamp med stor respekt for de københavnske piger, der sidste år overlevede som oprykkere og i år skal bevise sig selv endnu mere.

Når det er sagt, er det her også en kamp, vi forventer at trække os sejrende fra. Vi har en god tro på egne evner efter tre sejre på stribe og især efter vores seneste kamp mod Ringkøbing Håndbold, hvor vi for alvor lykkedes med at befinde os godt i favoritrollen.

Vi har taget et skridt i den rigtige retning på det punkt, og det giver god og værdifuld selvtillid at vide, at vi er i stand til at spille videre med samme tryk, uanset om vi fører med to eller ti mål.

Noget andet, jeg glæder mig over i år, er vores fantastisk brede trup med mange unge, ærgerrige spillere, der er motiveret til at give den fuld skrue, når de kommer på banen. I sidste kamp fik vi alle spillere på banen, og jeg synes faktisk, de alle gik ind og leverede en fornuftig indsats. Det har stor betydning både for de unge spillere, at de får spilletid, og det er godt for vores faste spillere, at de kan få en pause i løbet af kampen og have tillid til, at deres afløsere kan holde niveauet.

Vi har et virkelig højt topniveau, og det arbejder vi så på at ramme så tæt på som muligt hver kamp.

Endelig glæder vi os som altid til at spille på hjemmebane i JYSK arena. Vi holder selvfølgelig øje med, om tilskuertallet stiger, og så vil vi også være meget glade for det.

Velkommen og god kamp til alle her i dag.
Jakob Andreasen – cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com