Kampdag. Det er der altid noget særligt over. Der er en anden stemning, når vi møder ind i JYSK arena for at gøre kulissen klar til kamp, end når vi er her enhver anden dag i løbet af ugen.

Det skyldes blandt meget anden alle de gode frivillige folk, der arbejder hårdt på at skabe de helt rigtige rammer for alle jer tilskuere.

I dag tager vi imod Herning-Ikast Håndbold, som er et hold, vi på mange måder har et specielt forhold til. De er som en søster, vi er meget glade for at konkurrere imod. I dag er vi mest af alt konkurrenter.

Herning-Ikast ligger et par pladser foran os i tabellen, og må også anses som favoritter til en plads i top 4. Samtidig er det et hold, vi er glade for at måle os med, og som vi altid er meget motiverede for at vinde over.

Vi spiller i dag imod hele tre af vores egne tidligere spillere. Trine Troelsen, Stine Skogrand og Mathilde Bjerregaard har alle været med til at skrive historie i Silkeborg-Voel. Troelsen og Skogrand har måske endda hver fået et betydningsfuldt kapitel i vores nyere historie.

Siden vi tog afsked med Trine Troelsen for snart halvandet år siden, har hun skrevet endnu et navn på postkassen i huset i Aarhus, efter hun sammen med sin mand fik en lille datter i juni.

Også Stine Skogrand har netop offentliggjort, at hun venter sit første barn i 2019.

Stort tillykke til begge vores tidligere spillere.

Lad os nu fokusere på vores egne spillere og sørge for at hjælpe dem til en sejr i dagens kamp.

God kamp til alle.
Mikael Bak – adm. direktør

KØB BILLET HER: 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com