Med fem kampe igen mod SK Aarhus, Skanderborg Håndbold, TTH Holstebro, Odense Håndbold og Randers HK kan Silkeborg-Voel i aften spille sin plads i top 6 endnu mere sikker. Direktør Mikael Bak glæder sig over det flotte 2017 og håber, at holdet nu kan holde sig inden for top 6 sæsonen ud.

Så er vi klar til endnu et spændende lokalopgør i JYSK arena, hvor vi i dag tager imod SK Aarhus.

Vi åbnede sæsonen i år med at udtale en ambition om at spille med om slut-spilspladserne. I løbet af efteråret så det meget sort ud, indtil vi gik på pause med en imponerende 12-måls sejr over Randers HK.

Siden nytår er succeserne nærmest rullet ind over os, og vi står nu og kan se tilbage på et udsnit af kampprogrammet, som vi havde set på med gru. Vi har mødt alle topholdene i løbet af halvanden måned, og samtidig er der blevet vendt godt op og ned på rækkefølgen af ligaens syv øverste hold.

Nu står vi i en situation, hvor vi mere eller mindre selv kan afgøre, om vi end-er som nummer fire eller nummer syv i tabellen. Men vi er godt kørende, selvtilliden lever i bedste velgående i truppen, og vores kommende mod-standere er hold, vi skal slå, hvis vi vil anses som et tophold i den danske liga.

Og det vil vi gerne. Vores cheftræner Jakob Andreasen kalder os gerne for underdogs, når vi møder et hold, der ligger over os i tabellen, og fik han lov, kunne han nok også finde på at gøre det op til en kamp som denne mod SK Aarhus. Det er et hold, der har et irriterende godt tag på os. Vi har tabt til dem både denne sæson og i sidste sæson, så vi må ikke tage sejren i dag for givet. Der skal kæmpes for den og vi skal levere det samme høje niveau, som vi leverede senest mod Viborg HK her i hallen den 11. februar.

Når det er sagt, så er jeg nu ikke i tvivl, om at det godt kan lade sig gøre at få de to point i dag, så vi kan sætte os til rette og nyde endnu en god hjemmekamp.

Det kan blive sjette hjemmebanesejr på stribe, så kom i JYSK arena kl. 19.30 og lav noget larm for vores grønne piger.

Mikael Bak
Adm. Direktør