Til den kommende sæson vil vi, præcis som tidligere sæsoner, forsøge at løfte vores ambitioner i forhold til kommunikation endnu mere, og derfor er vi lige nu på udkig efter en fotograf til vores hjemmekampe i JYSK Arena i Silkeborg.

Brænder du for at tage gode billeder, finde de små sjove detaljer i kampens hede, og gennem din linse give vores fans et godt indblik i kampene, så er det måske dig vi leder efter. Vi har høje ambitioner, både på og uden for banen, og vil derfor gerne give kampoplevelsen i JYSK Arena endnu et hak op ad, til glæde for samarbejdspartnere, tilskuere og dem der følger med på de sociale medier. Vi vil gerne vise endnu mere af ligaholdet og stemningen i JYSK Arena, og derfor ser vi det som en naturlig og vigtig ting, at have en fotograf tilknyttet.

Du vil blive en del af et lille, men dynamisk kommunikationsteam, der agerer på mange forskellige platforme, og dine billeder vil blive brugt i flere forskellige sammenhænge. Du vil naturligvis blive krediteret for dem, og derved få en stor eksponering.

Har du fået lyst til at høre mere om jobbet som fotograf, så tøv ikke med at tage kontakt til os på mail til cds@silkeborgvoel.dk

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com