Af Jens I. Rasmussen
Statistikken er ikke med Silkeborg-Voel, når det handler om opgør med Odense, men alligevel glæder hjemmeholdet sig til at møde det stjernespækkede hold med navne som Althea Reinhardt i målet, hurtigløberen Elma Halilcevic, gennembrudsstærke Mie Højlund og langskytten Dione Housheer.
”Det er lidt en gratis kamp for os, som vi kan få meget ud af. Vi bruger nok kampen til udvikling mere end nødvendigvis at gå efter en sejr”, siger cheftræner Peter Schilling Laursen.
Når det så er sagt, slår han fast, at han alligevel gerne vil drille topholdene.
”Hvis muligheden er der for point, går vi naturligvis efter det. Og vi lægger os ikke ned på forhånd. Vi er et godt sted på vores hjemmebane, hvor vi har fået  seks point i tre kampe. Her vil vi gerne vise os frem, og det skal være godt at se på. Vi har altid muligheden for at overraske, og det er en kæmpe kamp for os”, siger Peter Schilling Laursen.
Onsdag aften tabte Silkeborg-Voel til Skanderborg med 30-26.
”Vi fik ikke den bedste optakt med nederlaget i Skanderborg, men Odense tabte også sin midtugekamp til Ikast. Odense er dog et af de mest stabile hold, der kun taber til hold i top-3, hvorimod et hold som Team Esbjerg godt kan falde ud mod lavere rangerende hold”, siger Peter Schilling Laursen.
Odense har bortset fra nederlaget til Ikast klaret sig godt i både den hjemlige liga, og i Champions League er det blevet til tre sejre og kun et nederlag til CSM Bucuresti.

Ros til dagens spiller
Han har masser af ros til dagens kampprofil Mathilda Lundström, der scorede syv mål på otte forsøg i kampen mod Skanderborg.
”Det fortæller noget om hendes høje niveau, når hun på en dag, hvor resten af holdet har lidt en kollektiv nedtur, ikke lader sig trække ned. Hun scorede ikke blot mål, men hun gjorde det også godt i forsvaret”, siger Peter Schilling Laursen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com