Vi har haft en flot start på 2018, hvor vi har vundet tre ud af fire kampe. Senest mod pokalmestrene fra Esbjerg. Det synes jeg bestemt, at pigerne kan være stolte af.

Det er tydeligt at mærke, at vi har færre skader, end vi havde før jul, og at vi har fået nye spillere til. I aften håber vi selvfølgelig på endnu en sejr, når det gælder Odense Håndbold.

Odense Håndbold er et stærkt hold med landsholdsspillere på næsten alle pladser. Derfor er vi ikke i tvivl om, at det bliver en svær kamp, som vi på ingen måde er sikre på at få point med fra.

Da vi mødte Odense i efteråret var vi lige ved at få point, og det er klart, at vi i aften vil gøre alt for, at resultatet falder ud til vores fordel. Det vil både gøre godt for pigernes selvtillid og for vores chancer for en plads i slutspillet.

For at det kan lykkes, kræver det som altid, at vi udnytter vores stærke defensiv og gode skytter. Vi skal være hurtige i vores spil og skabe muligheder for kontra, for det er der, vi er særligt skarpe og kan udfordre Odense.

Derudover håber jeg selvfølgelig, at vi igen i aften vil drage nytte af hjemmebanefordelen, og at vores mange gode tilskuere er med til at skabe god stemning for vores piger og for resten af håndbolddanmark, som følger med hjemme i stuerne.

Lav lidt larm for vores piger og lad os sammen få en god håndboldaften her i JYSK arena.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com