Af Jens I. Rasmussen

Silkeborg-Voel skal prøve på at komme videre efter lørdagens nederlag i Viborg.
”Det er selvfølgelig en hård kamp, der kommer lige efter nederlaget i Viborg. Vi skal øve os i ikke at have for lange udfald i kampene, så modstanderne får tre-fire mål i træk. De der små sorte huller, der er i alle håndboldkampe, skal vi have gjort mindre og færre. Grundlæggende var det en ret lige kamp i Viborg. Vi har 45 gode minutter, men 15 minutter, der er mere mudrede. Det er klart, at mod Ikast kan det komme til at se svært ud”, siger cheftræner Peter Schilling Laursen.
Han er dog ganske fortrøstningsfuld overordnet set.
”Der er spillet så få kampe, så jeg ser ikke på, hvem der ligger hvor i stillingen. Det må vi se på, når vi når dertil.  Vi er i et godt miljø og træner godt,” slår Peter Schilling Laursen fast.
Han har stor respekt for dagens modstander fra Ikast.
”Ikast kommer med fem sejre i lige så mange kampe i Champions League. Men det er ærligt talt ikke så overraskende. De har hele holdet fra sidste sæson og har dertil hentet Vipers bedste spiller fra sidste sæson. Vi er godt klar over, at de ville blive gode i år. Det overraskende er nok, at de har slået både Metz og Vipers og Odense i Ligaen. Der har aldrig været tvivl om, at Ikast er et top3 hold”, siger Peter Schilling Laursen.
”Vi går ind for at se, om vi kan drille dem, hvis vi rammer vores topniveau. Vi vil gerne skabe en spændende og seværdig kamp, men rammer vi uden for skiven, er de så stærke og har så højt et bundniveau, at det resultatmæssigt bliver utrolig svært. Det er vi meget bevidste om, så vi går ud med, at vi skal have nogle succes’er, som vi kan bruge videre. Vi jagter et resultat, så længe det står 0-0”, siger cheftræneren.
Han vil forsøge at få så meget ud af den kamp, som muligt.
”Det handler ikke så meget om at kigge op på tavlen, men derimod om at levere en stabil præstation og holde fast i de ting, vi har aftalt. Det kan også være en succes-oplevelse, at vi holder fast i det, vi har aftalt. Så bliver Ikast nødt til at bryde ud af deres aftaler og gøre noget, som vi ikke er forberedt på. Og vi ved, at de er så gode, at det kan de gøre,” siger Peter Schilling Laursen.
Silkeborg-Voel har mødt Odense på hjemmebane i JYSK arena i denne sæson. Men det bliver ikke en kamp magen til.
”Odense spiller på en anden måde. Med mindre fysik, men med mere fart. Ikast har stor fysik, og Ingvild Bakkerud er en af verdens bedste venstre backs. Og når de samtidig har Marketa Jerabkova og Stine Skogrand, så må vi sige, at der er ikke mange, som kan være med,” siger Peter Schilling Laursen.
”Men de skal også skifte ud en gang imellem, og så er det måske der, vi skal slå til. Ikast skal til Ungarn på lørdag og møde Ferencvaros, så de skal vel rejse dagen efter vores kamp. De vil måske dosere lidt, men når de skifter ud på venstre back, så kommer et af verdens største talenter Julie Scaglione ind.  Sådan er det mod et tophold. De har også bredden,” siger Peter Schilling Laursen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com