Det var en god tur til København lørdag, hvor vi tog hjem med to vigtige point mod Ajax København. Siden har vi trænet hårdt på at blive klar til i aften, hvor vi møder Nykøbing Falster.

Nykøbing Falster er danmarksmestre, og de har igen i år et stærkt hold med flere spillere som blandt andre Westbergsøstrene, Kristina Kristiansen og Sarah Iversen, der alle har været eller er inde over deres repræsentative landshold.

Derfor er jeg ikke i tvivl om, at det bliver en svær kamp, som vi på ingen måde er sikre på at få point med fra.

Det fik vi ikke, da vi mødte holdet i efteråret, men til gengæld slog vi dem i sidste sæson. Det er klart, at vi igen i dag gør vores bedste for, at det er os, der får to ekstra point på kontoen. Det kan vi også godt, for vi har et stærkt hold med piger, der ikke er bange for at vise deres kampgejst. Men for at det kan lykkes, kræver det, at vi har godt styr på både målet, forsvaret og angrebet fra første til sidste sekund.

Og så er det selvfølgelig med at udnytte, at vi har hjemmebanefordelen, for som altid kan I ude på tribunerne være med til at skabe god stemning for vores piger.

Lav lidt larm og vær med til at støtte vores piger til endnu en sejr i HTH GO Ligaen.