Cheftræner Jakob Andreasen har nu set sine spillere træne for sidste gang inden lørdagens lokalopgør mod Viborg HK og er overbevist om, at Silkeborg-Voels grønne piger vil gøre deres bedste for at jagte de ekstra point, som kan gøre chancerne for slutspil lidt større.

Læs her Jakob Andreasens tanker om lørdagens kamp på TV2. 

Så er vi ved at være klar til årets anden ligakamp i JYSK arena. Vores hjemmebane.

I morgen gælder det ligaens andenplads – de meget formstærke Viborg HK, som stort set alle hold i ligaen har haft svært ved at bide skeer med i denne sæson. De har, siden sidst vi mødtes, mistet deres førstekeeper Rikke Poulsen, som er blevet gravid, samt deres højre fløj Simone Böhme, som er taget til udlandet. Det har naturligvis svækket holdet en anelse, men det er bare stadigvæk et sindssygt godt hold.

De har spillere med landsholdsniveau på stort set alle pladser. Ann Grete Nørgaard er måske ligaens bedste angrebsfløj, og deres backs Line Haugsted og Marie Paule Gnabouyou gjorde det begge rigtig godt ved det seneste EM i december. Så har de et ungt talent i Line Uno som playmaker, hvor hun har vist sig som en utrolig farlig og gennembrudsstærk spiller, og så må vi ikke glemme Sidsel Bodholt, som også virkelig har godt fat inde på stregen.

Kort sagt har vi en rigtig svær opgave foran os mod et af ligaens stærkeste hold, men det er ikke nogen umulig opgave. Vi har haft noget nær den bedste start på 2017, som vi overhovedet kunne have tænkt os. Vi har overordnet set spillet med en rigtig stærk defensiv og fået godt gang i kontrafasen. Vi har haft spillere på Rundens Hold hver runde siden nytår, og i går blev Trine Troelsen for anden gang i sæsonen kåret til månedens bedste spiller på baggrund af en januar måned med 31 scoringer og 16 assists. En anden spiller, som har gjort sig bemærket med to optrædender på Rundens Hold er vores højre fløj Louise Lyksborg. Hun har haft en rigtig god start på året og er ved at ramme det rigtig høje niveau, som vi kender hende for.

De flotte individuelle præstationer skyldes selvfølgelig også, at vi har fået opbygget en stærk solid kollektiv. Pigerne har for alvor fundet hinanden og blevet mere bevidst om, hvordan de bedst udnytter hinandens styrker. Hvis det skal lykkes at tage point fra Viborg, skal de ting bare sidde i skabet i morgen.

Derudover håber jeg, at mange af jer vil bruge en eftermiddag i hallen med os og være med til at give vores spillere den ekstra medvind, der er i en god hjemmebane.

Det betyder meget at spille for et publikum, som man kan mærke er med en. Det har uden tvivl været medvirkende til point mod både Esbjerg, København og Nykøbing Falster, som også er nogle af de hold, som vi er i direkte konkurrence med om de seks slutspilspladser.

Cheftræneren opfordrer alle til at komme i JYSK arena og støtte Silkeborgs håndboldpiger.

KØB BILLET HER

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com