Så er vi igen klar til en spændende hjemmekamp, denne gang mod København Håndbold, som er kommet fint fra start med tre sejre og et enkelt nederlag.

I vores første tre kampe har vi fået alle tre resultater. Først en flot sejr i Holstebro, så – måske endnu flottere – uafgjort hjemme mod Team Esbjerg og senest et snævert nederlag i Aarhus i en kamp, hvor vi bare må erkende, at vi ikke var skarpe nok på vores chancer. Kampen i Ringkøbing torsdag aften vil vi gerne hurtigt have slettet fra vores og andres tanker, så det handler i dag i høj grad om.

København Håndbold er et stærkt hold, som har leveret nogle ualmindeligt imponerende resultater i deres første fire kampe, senest mod Randers, hvor de vandt 33-22.

De har flere landsholdsspillere på holdet og generelt nogle dygtige spillere, som kommer med en masse fysik, højt tempo og godt engagement. Derudover så rider de på en bølge af sejre, som giver utrolig meget selvtillid til en spillertrup.

Vi har derfor stor respekt for den opgave, der venter os i dag, og vi har forberedt os på en rigtig hård kamp, hvor vi skal spille op til vores bedste for at få den sejr, som vi selvfølgelig tror på, vi kan få.

Vi håber, at I tilskuere ved, hvor vigtige I er for vores spillere. Det kan virkelig mærkes på banen, når man har sit hjemmepublikum med sig. Jeg tror også på, at den opbakning, vi kunne mærke de sidste minutter af seneste hjemmekamp mod Team Esbjerg var med til at give pigerne troen på, at de kunne hive et resultat i land.

Lad os derfor sammen fortsætte det gode arbejde her i JYSK arena og få os en god oplevelse at afslutte week-enden på.

Jakob Andreasen
Cheftræner

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com