Siden vores sidste ligakamp i Ringkøbing i november har der været landskampspause i HTH GO Ligaen i forbindelse med VM-slutrunden i Tyskland. Det har betydet, at vi har måttet undvære Stine Skogrand og Rikke Iversen, der har repræsenteret henholdsvis Norge og Danmark.

Nu er hele truppen samlet igen, og vi har trænet hårdt på at blive klar til at tage imod HTH GO Ligaens nummer et, som er København Håndbold. Det er et hold med flere landsholdsspillere, som vi tidligere har haft svært ved at slå på især udebane.

Vi er altså langt fra sikre på at få point i aftenens kamp, men vi vil gøre vores for at jagte dem begge.

Vi har tidligere vist, at vi kan spille op mod København Håndbold på hjemmebane, men i sidste sæsons kvartfinale formåede vi ikke at have styr på københavnerne i hele kampen. Det vil vi selvfølgelig meget gerne revanchere i aften. Derfor skal vi være skarpe i både angreb og forsvar fra første til sidste sekund. Vi har et stærkt hold, og jeg har en tro på, at vi kan hive point med hjem, hvis vi er ekstra stærke i aften. Det kan I selvfølgelig være med til at løfte ude på tribunerne. Det er med at udnytte, at vi har hjemmebanen, hvor vi har så mange gode tilskuere.

Så vær med til at lav lidt larm og god stemning for vores piger, så vi sammen kan få en god håndboldaften her i JYSK arena.

God kamp til alle.

Jakob Andreasen

Cheftræner