Cheftræner Jakob Andreasen er meget stolt af sine ligadamer og er nu spændt på at se, hvordan holdet klarer sig i de sidste kampe, hvor Silkeborg-Voel på baggrund af nogle gode kampe i 2017 må siges at være favoritter. 

Så står vi allerede over for sæsonens tredjesidste hjemmekamp i JYSK arena. I hvert fald i grundspillet. Lige nu går vi med en stor drøm om at gøre vores flotte arbejde siden årsskiftet færdigt og sikre den plads i top 6, som vi har lige nu inden dagens kamp.

Jeg har kaldt os underdogs og snakket om gratis kampe mange gange denne sæson, og jeg må også være ærlig at sige, at jeg aldrig havde forventet, at vi lå så godt i tabellen på nuværende tidspunkt.

Jeg har aldrig været i tvivl om, at pigerne kunne vinde de kampe, de har vundet over stort set alle de andre hold, der ligger med i den sjove ende af tabellen, men der er rigtig meget, der skal lykkes på en gang, når den slags skal lade sig gøre.

Derfor vil jeg også gerne en gang til understrege, hvor hamrende stolt jeg er af pigerne. Pyt med, at vi ikke lige får knækket FCM sidste uge. Det er der stort set heller ikke andre hold, der har kunnet i år.

Da jeg så vores program for den her halvdel af sæsonen med Odense, Esbjerg, Nykøbing, København, Viborg og FCM i løbet af halvanden måned, så må jeg sige, at jeg regnede med, at vi skulle være mere end heldige med de holds øvrige resultater for at gøre os nogen forhåbninger om at komme i nærheden af slutspillet.

På papiret lå der ikke otte – endda overbevisende point til os i de kampe. Men det har vi fået, og nu har vi tre kampe mod SK Aarhus, Skanderborg og TTH, hvor vi mere eller mindre kan afgøre tingene for os selv, inden vi møder Odense og Randers i de sidste to runder.

Først gælder det Aarhus, som blandt andet kommer med to af vores kommende spillere, Anna Sophie Okkels og Camilla Fangel. Det er et godt hold, som burde ligge højere, end de gør, og som jeg håber også er en ligaklub næste sæson.

Det bliver rigtig spændende den næste halvanden måneds tid, men det er nu, vi skal vise, hvad vi er lavet af, og at vi også kan imponere, når vi kan mærket presset og forventningerne både udefra, men bestemt også fra os selv.

Rigtig god kamp til alle, og tak fordi I er med os.

Kampstart kl. 19.30 i JYSK arena.

Køb din billet her.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com