Søndagens nederlag til SK Aarhus var ikke med i planerne hos hverken trænere eller spillere, men når det er sagt, er der ikke nogen grund til at hænge sig mere i det, hvis man spørger Jakob Andreasen.

– Vi syntes selv, at SK Arhus er et hold, vi bør kunne slå, men vi ser bare gang på gang i den her liga, at alle hold kan slå alle. Der har allerede været flere overraskelser her i de første runder, hvor vi både har fået point fra Esbjerg, Skanderborg var ved at give Viborg problemer, og i dag spillede Ringkøbing og Viborg så uafgjort. Vi ser ofte resultater, som på papiret ikke skulle være mulige, men som sker alligevel, ræsonnerer Jakob Andreasen.

– Vi kan ikke give hverken os selv eller andre garantier for at spille godt hver gang, men vi kan prøve at sørge for, at når vi spiller godt, at vi så får minimum et point med.

Helt uden kvaliteter synes Silkeborg-Voel træneren dog ikke, at holdets præstation var i dag.

– Jeg synes faktisk, vi har fint fat i dem, rent fysisk og jeg er også glad for, at vi holder ved gennem hele kampen, så vi med lidt mere skarphed kunne have vippet føringen over til vores side, siger Jakob Andreasen og retter fokus på netop den skarphed, der manglede i dag.

– Vi er slet ikke skarpe nok i vores angrebsspil. Stine (Skogrand – red.) tager et fint ansvar i dag og kan også takkes for, at vi ikke har tabt kampen, før slutfløjtet lyder.

Næste kamp er allerede torsdag aften, hvor Silkeborg-Voel skal en tur til Ringkøbing og møde et hold, der har tabt med henholdsvis 13 og 10 mål i sæsonens første to kampe og i dag spillet uafgjort med Viborg HK efter endda at have ført med fem mål ved pausen.

Kampen mod de lyserøde piger fra Ringkøbing spilles torsdag aften den 29. september klokken 19.30.

Husk, at de første 100 tilskuere med sæsonkort også kommer gratis ind ved Silkeborg-Voels udekampe i Primo Tours Ligaen. Køb dit sæsonkort her.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com