Søndag den 1. april jagtede de grønne piger endnu en gang to meget vigtige point i slutspillet, da de mødte FCM Håndbold på udebane. Det blev også til to flotte point med resultatet 24-25.

Den gode oplevelse mod Odense Håndbold Skærtorsdag var klart at mærke på pigerne i kampens første minutter, hvor Rikke Iversen efter få sekunder scorede kampens første mål. Hurtigt efterfulgt af to fra Stine Skogrand til 1-3 efter fem minutters spil.

Kort efter kom også Sofie Bæk på banen med gode afslutninger, der øgede føringen, men efter godt 14 minutters spil udlignede Veronica Kristiansen til 6-6. Heldigvis var Stine Skogrand ikke færdig med sine gode afslutninger, for efter godt 19 minutters spil bragte hun med sin sjette scoring pigerne fra Søhøjlandet foran med tre ved stillingen 7-10.

Resten af første halvleg var der ingen fare for en overhaling af de lilla piger, for med en redningsprocent på 37,5 sikrede Stine Bonde, at FCM aldrig kom alt for tæt på en udligning – og pigerne kunne gå på pause med en tomålsføring.

Efter pausen gik der ikke lang tid, før de lilla piger udlignede til 13-13, og det bekræftede endnu engang, at denne kamp heller ikke ville blive let. Og det blev den heller ikke. Selvom vi kom foran i flere perioder i løbet af anden halvleg, gik der ikke lang tid før FCM udlignede, og med ni minutter tilbage af kampen var stillingen 20-20.

Det var også kort herefter, FCM kom foran for første gang i kampen efter et straffekast, som Stine Bonde i første omgang havde taget. Derfra var det meget spændende resten af kampen, hvor FCM holdt føringen, indtil et minut før slutfløjt, hvor Stine Skogrand scorer på kontra til 24-25. Og sådan endte kampen. Vi får to point med til tabellen på denne søndag eftermiddag.

Nu har pigerne et par dage til at fejre pointene, inden det igen går løs i JYSK arena. Onsdag den 4. april gælder det nemlig Viborg HK klokken 20.30.

Kampfakta:
Slutspillet, 2. spillerunde. 1. april 2018 klokken 15.00

FC Midtjylland – Silkeborg-Voel KFUM:  24 – 25  (11–13)

FC Midtjylland: Louise Ellebæk, Tonje Leseth, Louise Burgaard, Helene Kindberg, Mie Augustesen, Emma Friis, Mathilde Bjerregaard, Anne Mette Pedersen, Annika Jakobsen, Veronica Kristiansen, Helene Fauske, Laura Jensen, Sabine Englert, Jessica Ryde, Sabine Pedersen, Line Blohm, Julie Gantzel, Judith Sans
Cheftræner: Kristian Kristensen

Silkeborg-Voel: Sofie Bæk Andersen, Rikke Iversen, Jette Hansen, Stine Bonde, Anna Sophie Okkels, Camilla Fangel, Stine Skogrand, Mathilde Sørensen, Lea Hansen, Emilie Ytting, Othilia Christensen, Laura Nielsen,  og Dragana Petkovska
Cheftræner: Jakob Andreasen

Mål for Silkeborg-Voel: Sofie Bæk Andersen 9, Stine Skogrand 9, Rikke Iversen 4, Emilie Ytting 2, Anna Sophie Okkels 1

Topscorer for FC Midtjylland: Veronica Kristiansen 9

Advarsler: FC Midtjylland: Helene Kindberg, Mathilde Bjerregaard,– SIL: Sofie Bæk Andersen, Rikke Iversen, Camilla Fangel,

Udvisninger: FC Midtjylland: Louise Burgaard  – SIL: Camilla Fangel, Jette Hansen 2, Rikke Iversen