Silkeborg-Voel KFUM’s 3. divisionsherrer kæmper hårdt for at få fodfæste i rækken.
Holdet ligger på en 9. plads med fem point, og torsdag aften spiller holdet en vigtig kamp mod JAI Århus.
Århusianerne ligger på en 10. plads med fire point, og netop 10. pladsen betyder nedrykningsspil. Det siger alt om betydningen af kampen.
– JAI er et af de hold, som gerne vil slå. Vi spillede en perfekt kamp i sidste runde mod Todbjerg, hvor vi virkelig fik gang i spillet, siger træner Paw Plougstrup.
I den kamp var U18-talentet Jens Dolberg Plougstrup med på holdet og scorede 15 mål.
– Det var nu ikke så meget de 15 mål, men derimod at han fik sat gang i spillet. Vi har et ungt hold, hvoraf de de 11 spillere er førsteårs seniorer. Derfor arbejder vi hårdt på at bygge noget op i denne sæson., men vi mangler et par spillere med en mere krøllet dåbsattest. Alligevel har vi  faktisk spillet en god sæson indtil nu, siger Paw Plougstrup.
Han få ikke Jens Dolberg Plougstrup med mod JAI, da han skal stå over for at kunne spille med i weekenden på Bjerringbro-Silkebrog-Voels U18 1. divisionshold, der kan sikre sig en ligaplads med en sejr.
Paw Plougstrup håber på lidt opbakning selv om kampen mod JAI er på udebane i Vejly-Riskov Hallerne, hvor holdets næste kamp også foregår. Det er mod Skovbakken.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com