Det var nogle meget sejrstørstige piger, der gik på banen onsdag aften. Med en sejr på 25-26 kan Silkeborg-Voel gå på landsholdspause i top otte.

Stine Skogrand var meget hurtigt til at score kampens første mål, men ligesom Silkeborg-Voel var Ringkøbing Håndbold også godt med fra begyndelsen. Derfor blev stillingen hurtigt 4-4. Og efter otte minutter var vestjyderne foran 5-4.

Heldigvis var Louise Lyksborg hurtig fra fløjen og spillede de grønne piger foran med et enkelt mål igen ved stillingen 5-6. Derfra tog det en drejning for Silkeborg-Voel, der halvvejs inde i første halvleg var foran med fire mål, men på få minutter spillede Ringkøbing Håndbold sig tæt på en udligning ved stillingen 8-9. Igen kom Louise Lyksborg på måltavlen og med sit fjerde mål med 10 minutter tilbage af første halvleg bragte hun pigerne fra Søhøjlandet foran med tre mål ved stillingen 9-12.

Derfra holdt Silkeborg-Voel den flotte føring resten af første halvleg, og Sofie Bæk bragte os endnu mere foran med sit femte mål i kampen efter to minutter inde i anden halvleg. Og kort efter kom Hege Bakken Wahlquist på banen med sit fjerde mål. Derfra var der ingen slinger i valsen for Silkeborg-Voel, der viste flot spil i både angreb og forsvar.

Det blev også til spilletid for Silkeborg-Voels unge Emilie Ytting, der godt 10 minutter inde i anden halvleg scorede sit første mål for ligaholdet. Og et par minutter senere kom hendes anden og tredje bolde også i mål.

Lige indtil der var 10 minutter tilbage af kampen, for på det tidspunkt vågnede Ringkøbing Håndbold op igen og spillede sig tættere på en udligning med fire hurtige scoringer. Og med tre minutter tilbage af kampen var de grønne piger kun foran med et enkelt mål.

Efter nogle meget spændende sidste minutter af kampen endte pigerne fra Søhøjlandet heldigvis med en sejr på 25-26.

Nu er der landsholdspause, så den næste kamp bliver først spillet den 5. januar, hvor vi møder København Håndbold på hjemmebane.

Kampfakta:
HTH GO Ligaen, 11. spillerunde. 15. november 2017 klokken 19.30

Nykøbing Falster Håndbold – Silkeborg-Voel KFUM: 25 – 26 (13 – 16)

Ringkøbing Håndbold: Camilla Maibom, Simone Rasmussen, daniella Dragojevic, Sille Thomsen, Agnethe Boysen, Michelle Brandstrup, Henriette Hansen, Jane Mejlvang, Stine Baun Eriksen, Linnéa Claeson, Katje Ryesberg, Louise Grundesbøl Sørensen, Natasja Clausen, Emma Friberg, Marigona Hajdri, Mathilde Sørensen
Cheftræner: Mads Brandt

Silkeborg-Voel: Hege Bakken WahlquistSofie Bæk Andersen, Rikke Iversen, Emma Larsen, Jette Hansen, Louise Lyksborg, Stine Bonde, Anna Sophie Okkels, Camilla Fangel og Stine Skogrand, Emilie Ytting, Lea Hansen
Cheftræner: Jakob Andreasen

Mål for Silkeborg-Voel: Sofie Bæk Andersen 6, Louise Lyksborg 5, Hege Bakken Wahlquist 5, Stine Skogrand 3, Rikke Iversen 3, Emilie Ytting 3, Jette Hansen 1

Topscorer for Ringkøbing Håndbold: Stine Baun Eriksen 6

Advarsler: Ringkøbing Håndbold: Jane Mejlvang,  – SIL: Camilla Fangel, Sofie Bæk Andersen,

Udvisninger: Ringkøbing Håndbold: Camilla Maibom  – SIL: Louise Lyksborg, Rikke Iversen, Camilla Fangel