Silkeborg Kommune har taget forslaget om at nedlægge halinspektørjobbet i Voel Hallen af bordet, og det glæder klubbens formand:

– Det er med stor glæde, at vi kan konstatere, at Voel Hallerne fortsat bemandes af en halinspektør. Alt andet ville ikke have givet mening. Vi har sammen med andre i Voel argumenteret for, at driften af hallerne ville blive meget dyrere og dårligere uden fast personale, hvilket man heldigvis har lyttet til i kommunen, siger formand Lars Buchreitz.

Bestyrelsen for Silkeborg-Voel KFUM glæder sig over, at man nu kan se fremad og udvikle klubben, og ikke skal bruge tid på at kæmpe mod en afvikling.

– Al den energi vi har brugt på at kæmpe for rammerne, havde vi gerne brugt bedre. Jeg håber, ikke vi skal gennem sådan en proces igen, som absolut ikke er udviklende, fastslår formanden.

Ikke bare håndboldklubben

Det er vigtigt for håndboldbestyrelsen at præsicere, at Jørn Hansen ikke arbejder for eller i håndboldklubben, men samtidig fastslås det, at han er en vigtig mand for klubben, idet han skaber rammerne for arbejdet, og det er vigtigt for den fortsatte udvikling.

– I klubben glæder vi os over, at argumenterne er blevet hørt, og at vi nu kan se fremad mod et fortsat højt aktivitetsniveau udover håndbolden. Vi glæder os til det fortsat gode samarbejde med Jørn Hansen og kultur- og fritids- og kulturudvalget. Det har været imponerende at opleve den støtte, som både Jørn og vi har fået i den her sag. Både lokalt og langt ind i Dansk Håndbold Forbund har man rystet på hovedet over den varslede fyring af halinspektøren, og at man ikke har villet anerkende det store arbejde, der bliver gjort af Jørn og klubben i forening, konstaterer Lars Buchreitz.

Ser fremad

Nu kigger bestyrelsen fremad. Der ligger fortsat et forslag til en hal 3 hos kommunen.

– Vi kunne også godt tænke os at se på mulighederne for at omdanne hallerne til en selvejende institution. Vi glæder os til at skabe en endnu stærkere ungdomsafdeling som fødekæde til herresiden, hvor blandt andet vores 2. divisionshold ser godt ud i år, og BSV drøner derud af, fastslår formanden.

Også på damesiden ser det rigtig godt ud, og her glæder formanden og bestyrelsen sig over, at endnu flere lokale spillere presser sig på til 2. divisionsholdet og ikke mindst ligaholdet, som er kommet rigtig godt fra start..

– Der er grund til at sige tillykke til Voel By, borgere, foreninger i Voel, skolerne og ikke mindst Jørn. Vi glæder os til fremtiden, slutter formanden.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com