I den kommende sæson vil Silkeborg-Voel KFUM fortsat kunne råde over Voel-pigen Natasja Andreasen, der har forlænget sin aftale med klubben. Dermed kan hun skrive endnu en sæson på sit CV for den klub, hun har optrådt i siden barnsben.

Forlængelsen er et godt billede på det arbejde der har stor prioritet i klubben; nemlig arbejdet med klubbens talentmasse, der skal udvikle sig til ligaspillere.

Direktør hos Mikael Bak er glad for, at man har forlænget med den formstærke bagspiller: ”Det glæder mig rigtig meget, at vi har forlænget aftalen med Natasja for yderligere en sæson. Hun fik en svær start på denne sæson med en længerevarende skade, men særligt efter julepausen er hun kommet rigtig stærkt tilbage. Her har vi fået op til flere smagsprøver på det talent hun besidder, og jeg er sikker på, at vi har mere i vente fra hende”.

Den 20-årige Voel-pige er også selv meget tilfreds med forlængelsen: ”Silkeborg-Voel er min klub og derfor er jeg naturligvis glad for, at jeg har fået papirer på endnu en sæson her. Jeg er en del af et spændende hold, hvor jeg tror at der venter interessante sportslige udfordringer forude. Det står klart for mig, at det også er i Silkeborg-Voel, at jeg har de bedste betingelser for at udvikle mig som spiller, hvilket selvfølgelig også skal komme resten af holdet til gavn”.

Natasja Andreasen står noteret for ti optrædener i Bambusa Kvindeligaen i denne sæson. Her er det blevet til 18 scoringer og 27 målgivende afleveringer. Denne statistik får hun mulighed for at ændre på onsdag kl. 17.00, når hun sammen med Silkeborg-Voel tager imod de danske mestre fra Team Esbjerg.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com