Fra den kommende sæson er Voel-pigen Maja Laursen på kontrakt i Silkeborg-Voel KFUM, hvor hun har optrådt siden barnsben.

Venstrefløjen har underskrevet en to-årig aftale og skal i den kommende sæson dele spilletiden sammen med Anna Lillesø.

Maja Laursen er et rigtig godt produkt at klubbens talentarbejde, hvor hun undervejs har været tilknyttet Talent Team på Sølystskolen og Elite Silkeborg.

Silkeborg-Voel KFUMs direktør Mikael Bak udtaler: ”Vi er rigtig glade for, at vi nu kan skrive kontrakt med endnu en spiller, der har været igennem vores talentsystem. Maja Laursen er løbende kommet tættere på vores ligahold og derfor er det meget naturligt, at vi nu tager springet sammen med indgåelsen af denne aftale. I løbet af aftaleperioden er jeg sikker på, at vi kan udvikle Maja endnu mere”.

Hovedpersonen Maja Laursen siger omkring den indgåede aftale: ”Det har i flere år været en stor drøm for mig at skrive under på en aftale med Silkeborg-Voel KFUM, og derfor er det naturligvis en stor dag for mig. Jeg har været rigtig glad for i denne sæson at være knyttet tættere på ligaholdet. For min udvikling er det afgørende med et godt miljø og spilletid på højt niveau, og det er jeg sikker på ikke findes bedre andre steder for mit vedkommende”.

Maja Laursen har optrådt for de danske ungdomslandshold 19 gange og er for øjeblikket med omkring U19/20 Landsholdet.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com