Midt i første halvleg  var SK Aarhus foran med tre mål 14-11 og næsten intet fungerede for de grønne. Publikum sad med bange anelse, men mod slutningen af halvlegen fik Voel lidt mere fat, og kunne gå til pause kun bagud 14-16. Håbet levede.

Det blev virkelig tændt med en kanonstart på anden halvleg af hjemmeholdet. Pigerne var som forvandlede, og i løbet af to minutter havde de udlignet den århusianske føring. Fra det tidspunkt så de grønne sig ikke tilbage. Forsvaret fungerede, Bonde lukkede af og i angrebet tordnede Troelsen, Cohrt, Sylvest, Wildbork og flere andre bolden ind bag den århusianske keeper. Halvlegen blev vundet 21-10, og pigerne og publikum kunne fejre en sejr på 35-26.

Det var en fornøjelse at følge pigerne og deres kampiver i anden halvleg, her viste de, at det betaler sig at træne. Gennem de sidste 14 er der blevet gået til stålet i træningslokalet omkring den fysiske træning, og det blev udslagsgivende onsdag aften.

– Det afgørende i anden halvleg er, at vi kommer til at stå rigtig godt i forsvaret, og Bonde begynder at tage bolde. Så får vi vores kontraspil til at fungere, og det bliver en helt anden kamp, sagde Jakob Andreasen efter opgøret.

Han var ikke tilfreds med første halvleg, selvom han ikke følte, at pigerne var spillet bagud af hallen.

– Jeg synes ikke, der går så meget galt i første halvleg,Vi mangler nogle procenter i vores aftaler. Vi kommer til at dække forkert op og får ikke stødt frem. Så lige pludselig får de nogle nemme mål. Men efterfølgende får vi fat. Vi mangler lige de 10 procent. I pausen sagde vi til dem, at det kunne godt være det var SK Aarhus vi var oppe i mod, men vi havde alle muligheder. Vi skulle bare op igen, og det lykkedes til fulde. Jeg er stolt af pigener og deres indsats, fastslog en glad træner.

Nu drager pigerne til Dayz i Gjern for at lade op til de to EHF kampe i weekenden. Herefter er der juleferie, og den kan pigerne holde på rækkens sjetteplads. En placering Jakob Andreasen ikke havde drømt inden sæsonstarten.

– Jeg havde ikke overhovedet ikke turdet tro på det, vi var jo et helt nyt hold. Men vi har søgt chancen, og pigernes evne til at holde fast er helt fantastisk. Ingen er faldet ud, og det er årsagen til, at det er lykkedes at komme godt i gennem, slutter Jakob Andreasen.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com