Det blev til en forholdsvis sikker sejr over Skive FH, men cifrene lyver, for det holdt hårdt på en aften, hvor forsvaret aldrig rigtig fik fat. Med 10 minutter igen så det sort ud for hjemmeholdet, der var bagud 27-29. Skive valgte i anden halvleg at mandsopdække Anne Cecilie La Cour, og til dels Jette Hansen. Det slog de grønne lidt ud, men man fandt dog på løsninger, og pludselig gik det stærkt. De grønne nåede op på 29-29, men gæsterne svarede igen og kom foran med 30-29. Men fra den stilling fik Silkeborg-Voel pludselig gang i angrebsspillet og forsvaret med Stine Bonde i spidsen fik for alvor fat – Voel scorede fem gange i træk, og det knækkede Skive, der ellers havde svaret godt igen tidligere i halvlegen, da Voel var ved at trække fra.

– Vi spiller ikke den bedste forsvarskamp i aften, men i angrebet fik vi jo rigtig godt fat med AC i front, sagde Jette Hansen, da hun motiverede valget af Anne Cecilie La Cour som kampens spiller i den interne kåring, som pigerne har. AC var da også blevet kåret som kampens spiller af klubbens kunstsponsor Bente Aarø.  Inden den hårdskydende højre back blev mandsopdækket nettede hun 11 gange.

Langsom start

Begge hold startede opgøret med usikkert spil. Skive var først til at få styr på nerverne, og kom foran 2-0 inden de grønne kunne svare igen, men langsomt kom hjemmeholdet ind i opgøret. Der skulle dog gå næsten et kvarter inden Voel kom foran for første gang i opgøret. I resten af halvlegen fulgtes de to hold ad, og ved pausen var Voel foran med 18-17. En halvleg hvor der var mange huller i forsvaret, og hvor der blev brændt flere oplagte chancer.

Straks fra anden halvlegs start fik de grønne bedre fat og bragte sig foran med to mål, selvom de var i undertal. I det hele taget fik Skive ikke noget ud af de tre overtalssituationer de var i gennem kampen. Her viste Silkeborg-Voel fighter vilje. Foran 22-19 syntes det som om, at hjemmeholdet havde fået fat i den lange ende, men Skive svarede godt igen, og kom foran med to inden hjemmeholdet for alvor fandt storspillet frem, og satte tingene på plads.

Anne Cecilie La Cour blev den helt store oplevelse, men også Stine Bonde i målet viste stor klasse, og var på pletten, da det for alvor brændte på.

Med sejren over Skive slap Silkeborg-Voel KFUM med al sandsynlighed væk fra den direkte nedoprykning, idet der nu er 11 point ned til Skive på sidste pladsen. Og der er kun 12 point at spille om resten af sæsonen.

Silkeborg-Voel skal i kamp igen allerede torsdag aften, hvor FCM kommer på besøg i Jysk Arena.

801 tilskuere havde fundet vej til aftenens opgør.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com