Søndag eftermiddag tog Silkeborg Voels 2 div. Damer mod Farsø HK (FHK) i Voel hallen.

Første halvleg startede nogenlunde for Voel. De to hold skiftes til at føre, men efter 15 min. Trak FHK lidt fra, Voel kæmpede dog videre og fik kort efter kontakt igen. Så var det Voel tur til at føre, Voel havde chancen for at trække fra FHK, men Voel lykkes ikke i deres spil. Det lykkes dog Voel at få scoret halvlegens sidste mål så pause stillingen var 12 – 11 til Voel.

Anden halvleg starter med en Voel scoring, men så laver Voels playmaker to tekniske fejl i streg og ender derefter på bænken i de næste 12 – 14 minutter. Det afgør i mine øjne kampen til FHK´s fordel. Hal uret har nemlig rundet de 17 minutter før end Voel får scoret sit næste mål. Og der er FHK langt foran og lader sig ikke hente igen. Voel forsøger, men det er skønt spildt kræfter. Da de 60 minutter er gået står der 17 – 22 på tavlen. Voel sidder fast i bunden, øv

FHK er et fysisk løbestærkt hold. Voel havde ikke den rette indstilling til at takle dem færdig og jeg savnede også returløbet fra Voels side i dag. Når man står over for sådan et hold ville jeg droppe forsvars/angrebs udskiftningen. Den giver i mine øjne alt for meget uro i begge enden af banen. Voel havde ikke heldet med sig i kampen, der var flere stolpe ud skud og når modstanderen så har stolpe ind på dagen er det også svært at stå i Voels mål. Det var ikke Siri kamp i dag desværre. Det var faktisk ikke rigtig nogens kamp i dag, flere gjorde forsøget, men det ville ikke lykkes. Dog vil jeg nævne Karoline Højgaard for flere flotte scoringer i første halvleg og ligeledes Nikoline Strunge for hendes flotte mål i de første 30 min. Nikoline er den spiller som kommer tættest på titlen som dagens Voel spiller.

Silkeborg Voels mål og redninger blev lavet af: Nikoline Strunge 5, Nanna Georgi 4, Agnes Munch og Karoline Højgaard 2, Sandra Haugaard, Cecilie Jakobsen, Sara Sølvsten og Kathrine Mikkelsen 1 + 9 redninger af Siri Fugmann

Vurdering af hal: 3* (brugbar og hyggelig)

Vurdering af dommere: 2*↑ ( manglende skridt kendelser + en diskutabel 2 min. Trækker ned)

Vurdering af publikum: 2* (der er masser af plads til forbedring)