Voels 2 div. damer havde i lørdags besøg af TPI Odense i Voel hallen

Voel satte TPI under pres fra første fløjt og i de første 10 min. styrede Voel kampe. Men da Voel ikke formåede at score på deres mange chancer i denne periode lukkede de TPI ind i kampen. Det tilbud tog TPI imod og i resten af førstehalvleg stod der TPI på næsten alt. Således at der ved pausen stod 6 – 11 på tavlen.

Anden halvleg blev ikke bedre, Voel kunne ikke få bolden i mål til trods for at TPI målvogter lavede det samme udfald igennem hele kampen. Bedre blev det ikke ved at Voel brændte 3 straffekast og nok engang ikke formåede at udnytter overtals spillet. Tja Voel var faktisk bedre i deres eget undertals spil. Så efter 60 triste minutter var nederlaget på 14 – 25

Det er den samme sang som fra de to foregående kampe. Voel har kun sig selv at takke for nederlaget, når man ikke udnytter at modstanderen er en spiller i undertal og når man igennem 60 min. kan se en keeper sætte sig ned i målet uden at man skyder oppe. Tja så er det derfor man taber. Bedre bliver det ikke når man igen igen ikke tager fat i forsvaret. En advarsel og en to minutters udvisning i en kamp siger hvis det hele. Alt for få forsøgte at levere en tilfredsstillende indsats. Hold da …. hvor mangler der er en spillere eller to  med erfaring til at støtte de unge talenter. Nå, det er rigtig godt at der er en længere pause før næste kamp. Så er der mulighed for at få bedre styr på tropperne. En spiller strålede ved sin indsats og det var Sara Sølvsten, med gode aktioner i begge ender af banen var hun absolut Voels bedste spiller.

Silkeborg Voel Kfums mål blev scoret af: Malene Claudi 4, Cecilie Dalmose 4 (1), Sara Sølvsten 3, Kathrine Mikkelsen, Helene Calmer og Signe Krogh 1. Mia Crone havde 11 redninger i Voels mål.

Vurdering af hal: 4* (hyggelig og brugbar med speaker)

Vurdering af dommere: 3* (godkendt indsats)

Vurdering af publikum: 3*↑ (udeholdet havde en pæn del supporters med som støttede godt op om holdet)