Silkeborg Voels  2 div. var mandag aften i Odder. Voel damer har fået en hård start på sæsonen og mandag aften var ingen undtagelse. Voel har det altid svært mod Odder, som er et godt og løbe stærkt hold.

Voel kommer ganske godt fra start og de to hold følges pænt ad de første 15 min. Voels taktik virkede ved at trække tempoet ud af kampen. Det var ikke noget der behagede Odder, der flere gange igennem hele kampen skød ved siden af Voels mål i frustration over ikke at kunne komme igennem forsvaret. Når Voel kom hjem i 6 – 0 forsvaret havde Odder det svært. Det må desværre også have tricket nogle af Voels unge spillere der pludselig satte tempo på angrebs spillet. Det kostede nogle nemme mål til Odder, for hvis du ikke score mod Odder så løber de kontra og de løber stærkt, rigtig stærkt. En stærk spillende Voel keeper sørgede for at holde Odder fra at løbe Voel helt over. Så ved pausen var stillingen 13 – 10.

Fra starten af anden halvleg kom Voel godt igen og på få minutter havde de hentet ind på Odder. Her skal bla. nævnes et flot solo kontra løb fra Dalmose. Desværre blev det mere og mere synligt igennem kampen at Voel unge spillere mangler divisions erfaring. De skød Odders keeper varm og hun fik en for stor rolle i kampen. Mere variation i skuddene kunne have givet et noget anderledes resultat. At dommerne et par gange leverede en noget svingende indsats hjalp ikke Voel. Voel havde chancerne for at presse Odder noget mere, men kampens bærende spillere løb tør for kræfter. Mod slutningen trækker Odder fra Voel så slutresultatet bliver på 24 – 19

Jeg går fra kampen med en positiv følelse. Det er selvfølgelig altid træls at tabe, men når det er sagt så syntes jeg at aftens kamp viser mig at med tiden kan dette hold levere noget rigtig godt håndbold. Bare de dog ville skynde sig at gøre det. Voel har kun sig selv at takke for nederlaget, man skal ikke løbe om kap med Odder. Voel skal score nogle flere mål på de chancer de tilkæmper sig, man skal som senior spiller gå hele vejen når man er sprunget op i et hopskud eller laver et gennembrud og ikke ombestemme sig på halv vejen. Man skal score på sit overtals spil, man skal tage noget hårde ved i forsvaret og man skal minimere de tekniske fejl. Se det er jo slet ikke så svært at være teoretiker og side uden for banen med alle de “rigtige” råd og ideer. Med nogle få justeringer havde vi fået point i kampen. Nå tilbage til gårdsdagenes kamp. Der var debut til en fantastisk spændende ung spiller nemlig Henriette Møller, velkomme til dig her på Voels 2 div. Følgende spillere skal nævnes  pga. deres indsats i kampen. Kathrine Mikkelsen, Cecilie Dalmose og Mathilde Strunge. Men kampens Voel spiller er i mine øjne en storspillende Mia Crone uden hendes indsats i kampen var det gået helt galt.

Silkeborg Voel Kfums mål blev scoret af: Mathilde Strunge 6, Cecilie Dalmose 5 (2), Kathrine Mikkelsen og Signe Krogh 2, Malene Claudi, Sara Sølvsten, Henriette Møller og Helene Calmer 1 + Mia Crone med 21 redninger.

Vurdering af hal: 3* (Hyggelig og brugbar)

Vurdering af dommerne: 2* (For mange ups´er og manglende overblik)

Vurdering af publikum: 3* (Hjemmepublikummet støttede godt op om deres hold)

Kampen er set og beskrevet af Verner Sørensen

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com