Silkeborg-Voel kan med glæde meddele, at Voelpigen Andrea West Bendtsen skriver kontrakt med klubben fra den kommende sæson.

Foto: Juul Fotografi

18-årige Andrea West Bendtsen er vokset op med at spille håndbold i Voel Hallen, og i øjeblikket er hun en del af klubbens U18 hold, der siden nytår har spillet i Ligaen. Derudover var hun med U19 landsholdet til EM i Slovenien i sommeren 2017. Det vækker stor glæde hos cheftræner Jakob Andreasen at få det lokale talent med i ligatruppen fra den kommende sæson.

– Andrea har et kæmpe talent og en stor fysik, og det vil være en drøm for mig at kunne hjælpe hende til at nå sine og vores mål for fremtiden. Hun arbejder benhårdt på at udvikle sig, og så har hun evnen til at samle et hold og en klub, hvilket er gode egenskaber at have, når man skal være ligaspiller i Silkeborg-Voel, siger Jakob Andreasen.

Det bliver dog ikke et helt nyt og ukendt samarbejde mellem Andrea West Bendtsen og klubben, for hun har længe deltaget i ligatræninger og tilbage i januar 2017 fik hun debut i en kamp mod Ringkøbing Håndbold i Voel Hallen. Siden er det blevet til flere kampe med ligaholdet.

– Andrea er en ud af mange egne spillere, som vi arbejder på at få kørt ind i ligatruppen. Så udover Lea Hansen og Andrea vil vi til den kommende sæson få flere spillere i ligatruppen af egen avl, siger Jakob Andreasen.

For yderligere spørgsmål, kontakt direktør Mikael Bak på telefon 28575842.