I den kommende weekend skal flere af klubbens ungdomshold i kamp for at sikre sig en plads i 1. eller 2. division i efterårs sæsonen.

U14 pige 1 kiksede deres kvalifikation sidste lørdag, men på lørdag får de chancen en gang til, når de i KCL Skive – Freja Arena skal op mod Thy Håndbold og Tarm-Foersum. Her skal de vinde puljen for at sikre sig en plads i 1. division. Anden pladsen giver dog mulighed for at spille om en ekstra plads.

U18 drengene skal også på den igen, og spiller søndag på hjemmebane i Voel Hallen. Her er modstanderne Team Tvis Holstebro, HF Sønderborg og Skive FH. Her giver første og anden pladsen adgang til 1. division – mød op i hallen og støt de grønne drenge – kampprogram kan findes her på hjemmesiden.

U14 pige 2 skal lørdag forsøge at spille sig i 2. division. Piger skal en tur til Hammel, hvor de møder VRI, Risskov og Lyseng. Her kvalificerer nummer et sig direkte til 2. division, mens de øvrige hold skal på den igen weekenden efter.

U14 drenge 2 spiller søndag i Bøgeskov Hallen i Fredericia. Her møder de Fredericia HK 1990 2 – Trelde 2 og Vamdrup. Her kvalificerer nummer et sig direkte til 2. division – øvrige hold skal i kamp igen.

U16 pigerne skal en tur til Brørup Hallerne. Her skal de lørdag op mod Folding-Brørup, Varde HK og Bramming. Nummer 1 kvalificerer sig til 2. division – øvrige hold skal på den igen.

U16 drenge 2 skal en smut til Balle Musik- og Idrætsefterskole ved Bredsten søndag, hvor de skal op i mod Balle Musik- og Idrætsefterskole, Vejle HK og Team Tvis Holstebro.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com