I aften spiller Silkeborg-Voel ude mod Ringkøbing Håndbold, i et dobbeltarrangement i Skjern Bank arena, hvor Skjern Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg spiller efterfølgende.

Op til kampen har silkeborgvoel.dk talt med Christina Wilbork, og det kom der en lang samtale ud af, som kan læses de kommende dage, og som i dag naturligt nok har omdrejningspunkt på kampen mod Ringkøbing i aften.

Hjemmeholdet startede ud med at tabe til Randers, mens det blev til 20-20 mod HC Odense i fredags, så det er blevet en start på det jævne for vestjyderne, men Christina Wilbork forudser, at det bliver en svær kamp, hvis ikke alle mand fra Silkeborg-Voel er klar fra start.

– Ringkøbing er umiddelbart en svær modstander, fordi de er uforudsigelige og er et hold der aldrig giver op. Jeg vil mene at vi har en fair chance for at vinde, hvis vi er klar fra start og spiller som vi kan, men er vi ikke det, så kan vi godt få det mere end svært, så det er en kamp jeg har svært ved at forudsige resultatet på. Ringkøbing har mistet et par spillere, men omvendt har de fået en rigtig dygtig højre fløj ind (Zeljka Nikolic, red) og Cecilie Mørch-Hansen på venstre back, og med Michelle Brandstrup og Mathilde Neesgaard, så har de i min optik et ret stærkt hold, siger Christina Wilbork og tilføjer:

– De er godt sammenspillet, og vi så jo i vores træningskamp mod dem, hvor vi tabte stort, at de kan en masse, og er et hold som vi på ingen måde skal undervurdere.

I fredags kom Christina Wilbork på banen i starten af 2. halvleg, og greb i den grad chancen, og hamrede tre kasser ind, og virkede som en spiller, der godt kan gå hen og blive et spændende bekendtskab, og hun var da også godt tilfreds med sin indsats.

– Jeg var begyndt at afskrive, at jeg skulle få spilletid i fredags, og var lidt frustreret over det, men da jeg så fik chancen tænkte jeg, at nu var det alt eller intet, og så smed jeg hæmningerne over bord, hvilket heldigvis gav pote. Jeg er nok lidt en spiller, der er bedst når det virkeligt gælder, og i fredags følte jeg mig i den grad tændt og klar, samtidig med at jeg fandt det rette spændingsniveau, og så var det bare fedt at jeg lykkedes med det, som jeg kan, lyder det fra Christina Wilbork.

Torsdag fortæller Christina Wilbork mere om sin karriere indtil nu, og hvordan det har været at rykke teltpælene op fra København, og så slå sig ned i det midtjyske.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com