Intet var afgjort før sidste fløjt i aftenens opgør i Skjern mellem Ringkøbing Håndbold og de grønne. På en aften hvor tingene ikke fungerede optimalt for holdet, lykkedes det alligevel at hente to point, og dermed sikre sig en fornem start på sæsonen, hvor holdet fortsat er ubesejrede efter tre kampe.

Trine Troelsen havde rejst sig fra sygesengen lige inden kampen, og det påvirkede hendes spil. Hun sad ude i store dele af opgøret, og Sofie Bæk Andersen havde ikke en af sine bedste aftener, men så var der andre, der tog over.

Freja Cohrt fik rigtig godt gang i sit spil, og da Troelsen missede to straffekast, tog hun over, og scorede sikkert på de efterfølgende. Wildbork var i hopla og scorede næsten efter behag. Hendes knald hårde skud var svære at dæmme op for i Ringkøbing forsvaret, og heller ikke en ellers stærk spillende keeper fik fat i dem. Samtidig stod den unge voelspiller rigtig godt i forsvaret.

De to hold fulgtes ad i kampens indledende fase, hvor der blev lavet mange tekniske fejl. Ringkøbing Håndbold fik først styr på tingene, og bragt sig foran med 6-2 inden de grønne kunne svare igen. Det blev 7-3 inden der for alvor kom fart på Silkeborg-Voel KFUM, men så gik det også stærkt. Med fem mål i træk kom pigerne foran, inden Ringkøbing kom tilbage i opgøret. De fik styr på tingene og kunne gå til pause foran med 13-12.

Ringkøbing fortsatte de gode takter i begyndelsen af anden halvleg, og var foran med 15-13 inden Voel igen fik fat og tvang hjemmeholdet til en længere scoringpause. Alt tydede på, at Silkeborg-Voel KFUM for alvor ville trække fra, men endnu en gang fik de lyserøde vestjyder fat, dog uden at kunne komme helt op.

I kampens døende minutter bølgede spillet frem og tilbage – og Ringkøbing nåede op på 23-24 og havde i kampens sidste sekunder muligheden for at få udlignet, men de grønne piger holdt stand, og kunne fortjent sætte to point ind på kontoen.

– Det var ikke nogen køn kamp. Vores angreb fungerede ikke godt i første halvleg, men jeg synes vi fik bedre fat i anden halvleg. Ikke mindst i forsvaret, og det gav os noget mere ro i angrebet. Vi fik et par udvisninger i mod os, men det blev til dels opvejet af, at vi fik et par tvivlsomme kendelser med os. Christina Wildbork gør virkelige en forskel i forsvaret, og så scorer hun jo også et par gange (smil) i den anden ende. Med Troelsen på halv kraft og Maibom og Ek ude med skader, så var vi pressede, og det gjorde det ikke bedre at Amanda Brogaard vred om på foden. Pludselig havde vi ikke meget at skifte med, men vi løste det. Så alt i alt er jeg ganske godt tilfreds med sejren, og vi har jo fået en superstart i ligaen, sagde Jakob Andreasen efter kampen.

Om nøjagtig en uge venter de danske mestre fra FCM på udebane.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com