Silkeborg Voel Kfums 2 div. damer var i Holstebro torsdag aften for at spille imod HH90.
Voel vandt anden halvleg, men der jo desværre også en første halvleg og her gik det ikke så godt.
Første halvleg: De første 10 min. følges holdene ad. Så sjusker Voel og HH90 trækker fra. Voel har til aftens kamp glemt at der er noget der hedder forsvar, så det bruger man IKKE. I angrebet smider man bolde væk og afslutter for dårligt. Sammenspil, tempo og overblik bruger man alt for sjældent. En gang skruer Voel op for tempoet. Sara Sølvsten får en perfekt aflevering i en contra, hun løber direkte mod HH mål, springer op for at skyde og så får hun 2 hænder i ryggen, hun brænder og ryger hen af gulvet. Dommeren står og kikker på situationen uden at gøre noget. Han har lige overværet et mord, men fløjten er tavs. Jeg spørger ham efter kampen hvorfor han ikke dømte noget. Han siger at han, var i en dårlig vinkel og dermed ikke så hvad der skete. Jeg høre hans forklaring, men er meget forundret over at han ikke så hvad der skete, mon hans makker var i en bedre vinkel?. Det var ikke sidste gang de 2 herre var i nogle blinde vinkler i aftens kamp. Ved pausen var stillingen 19 – 14.
Anden halvleg: HH90 brænder, Voel brænder. Så henter Voel lidt ind på HH90. Så trækker HH90 fra, ja på et tidspunkt var HH90 foran med 5. Så henter Voel lidt igen, men de er aldrig helt tæt på. I de døende minutter hvor kampen er afgjort, skruer Voel op for kedlerne og begynder at true HH90s sejer, men som i første halvleg er man alt for uskarp i angrebet og alt for sløv i forsvaret. Det ender med at Voel forære sejren til HH90 med slut stillingen 32 – 30.
Jeg har den største respekt for spillerne, de er dejlige mennesker. Som jeg tror er glade for at spille håndboldt. Hvor ville det være dejligt hvis de ville vise at de var glade for at spille håndboldt i 2 div. Det var en ørken vandring i sløvt spil, tekniske fejl (især i 1 halvleg) dårlige beslutninger i angrebet og et totalt fraværende forsvar. Det manglende forsvar efterlod de 2 keeper næsten chanceløse i det meste af kampen. Dog skal Randi Aalbæk nævnes, hun tog bla. et straffekast og Caroline Okkels havde flere gode redninger. Når jeg skal forsøge at finde bare lidt positivt fra kampen, vil jeg nævne de 3 topscore. Trine Knudsen, Stine Aaen og Signe Georgi. De gør det ikke alene, de skal spilles fri, men de scorede 2/3 af Voels mål i aften. Jeg kan ikke slippe tanken om at Voel forærede HH90 sejren, havde vi spillet med tempo havde vi løbet dem døde og havde vi haft et forsvar havde de aldrig slået os.
Silkeborg Voels mål og redninger blev lavet af: Trine Knuden 7 (1), Stine Aaen 7 (6), Signe Georgi 6, Christina Truelsen 4, Kathrine Mikkelsen 3, Sara Sølvsten, Stine Bjerre og Marie Bach 1. Caroline Okkels 8 og Randi Aalbæk 6 (1) redninger.
Vurdering af hal: 4* (fantastisk hal(Gråkær arena) men uden musik eller speak)
Vurdering af dommere: 2* (dårlig dag, der var alt for mange små fejl igennem hele kampen)
Vurdering af publikum: 2*↑( vi 7 voligans skulle have støtte pigerne mere, men vi var der)