Direktørens ord inden årets sidste kamp:

Endelig kom den sejr i onsdags, som vi alle havde gået og længtes efter. Tak for, at I gode tilskuere har fortsat den fantastiske opbakning, vi har oplevet her i efteråret. Vi håber, at sejren føltes ligeså godt på tilskuerpladserne, som den gjorde for os i klubben.

Vi havde over 1400 tilskuere til vores kamp mod Skanderborg Håndbold onsdag aften, og selv om vi godt ved, at nogle primært kom til vores kamp, fordi herrerne skulle spille topkamp mod TTH Holstebro lige bagefter, så håber vi, at det gav smag for mere.

Den flotte sejr, ligadamerne vandt onsdag, har kunnet mærkes i klubben hele ugen og har givet en fornyet tro på egne evner og på, at vores målsætning om slutspil i nærmeste fremtid ikke er helt urealistisk.

Uden for banen har vi også gang i nogle spændende aktiviteter den kommende tid, hvor vi blandt andet arrangerer en firedages tur til Paris til herrernes VM i januar. Hjemme i Silkeborg får vi besøg af Anders Agger og Mikkel Beha, som turnerer med to spændende foredrag, og så nærmer vi os årets julefrokost næste lørdag, som holdes her i JYSK Arena.

I dag gælder det Randers, som på papiret er noget bedre end os, men status er, at vi har lige mange point, inden kampen fløjtes i gang til aften.

De har, ligesom os været uheldige og mødt modstand i kampe, der skulle have været såkaldt “nemme point”. Den slags findes bare
ikke i den danske dameliga, hvor alle hold må kæmpe hårdt for hvert et point. Det vil vi også gøre i dag.

Vi er ikke favoritter til at vinde, men jeg vil mene, at vi har en okay chance for at matche Randers. De er kommet lidt mere i medvind på det seneste med sejre ude over Ringkøbing Håndbold i ligaen, Nykøbing Falster i pokalturneringen og senest over polske Lublin i EHF Cuppen.

God kamp.
Mikael Bak
Adm. direktør

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com