PRESSEMEDDELELSE: Når indeværende sæson er slut, skifter Anna Sophie Okkels fra SK Aarhus til Silkeborg-Voel, hvor hun glæder sig til at indgå i et endnu mere professionelt miljø.

Anna Sophie Okkels har skrevet en toårig kontrakt med Silkeborg-Voel KFUM, som hun ser meget frem til at spille for fra den kommende sæson.

Hele setuppet i Silkeborg-Voel tiltaler mig meget og virker som det helt rigtige sted for mig. Det virker utrolig professionelt, den måde man driver klubben på, og så har de en rigtig dygtig træner i Jakob Andreasen og nogle gode spillere. Det glæder jeg mig meget til at blive en del af, siger Anna Sophie Okkels om beslutningen.

Anna Sophie Okkels var i december med til at spille Danmark i semifinalen ved EM i Sverige med et landshold, som hun håber fortsat at være en del af i flere år endnu. Hendes primære fokus vil dog være at præstere godt med Silkeborg-Voel, hvilket hun også pointerer vil være en forudsætning for at forblive i landstrænerens planer.

I Silkeborg-Voel glæder man sig over at kunne tiltrække endnu en landsholdsspiller, som besidder mange af de kvaliteter både på og uden for banen, som klubben kigger efter i nye spillere.

– Vi er rigtig glade for at kunne tiltrække en så dygtig spiller som Anna Sophie Okkels. Hun er “sulten”, arbejder hårdt og har en masse fysik. Trods det, at hun ikke er så gammel, har hun efterhånden opbygget en stor erfaring, som er alt afgørende, når kampene spidser til. Udover at være en af Danmarks bedste Venstre Backs, passer Anna Sophie Okkels også rigtig godt ind på holdet med sin positive attitude og sociale karakter, fortæller Jakob Andreasen.

Cheftræneren glæder sig generelt over den udvikling, klubben er inde i på både den sportslige og den kommercielle side og har på den baggrund store forventninger til sig selv og sit hold hen over de kommende sæsoner.

– Jeg synes, det er fantastisk, at vi efter mindre end tre år i ligaen kan tiltrække sponsorer som JYSK og spillere som Anna Sophie Okkels, og vi er langt fra tilfredse endnu. Første step var at etablere et ligahold. Det har vi nu, så nu er vi på vej mod næste step – slutspillet, og det tror jeg på, at vi kan blive en fast del af inden for kort tid, siger Jakob Andreasen.

Den 26-årige landsholdsback begynder netop på sit 10. semester på medicinstudiet. Hun fortæller derfor, at hun bliver boende i Aarhus, hvor hun bor på kollegie og nyder sit studiemiljø.

For yderligere informationer, kontakt cheftræner Jakob Andreasen på telefon 40754747.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com