Trine Troelsen har fået noget nær dem bedst tænkelige start på sæsonen, både individuelt og målt på holdets præstationer. Med 23 mål i to kampe står hun som ligaens absolutte topscorer, og fortsætter hun i samme tempo, lover det rigtig godt for Silkeborg-Voels målsætning om at nå top 6.

Onsdag stod hun med sine 11 scoringer for halvdelen af alle holdets mål og ikke mindst for det sidste og helt afgørende mål til 22-22, som sikrede Voelpigerne et point mod en af ligaens favoritter – Team Esbjerg. At det lykkedes at få point mod Esbjerg er Trine Troelsen nu ikke helt lige så overrasket over som sin træner.

– Vi går ind til alle kampe med troen på, at vi kan vinde. Vi vidste godt, at Esbjerg ikke ville blive den nemmeste modstander, og måske netop derfor lykkes det for os at spille mere frit. Vi havde trænet godt på vores 5-1 spil, som også er noget af det, der holder os inde i hele kampen onsdag, forklarer Trine Troelsen og tilføjer, at Voelspillerne godt nok lige skulle i gang og mærke modstanderne an, før de for alvor kunne begynde at drille dem.

– Da vi først får halet ind på dem igen efter deres store føring i begyndelsen af kampen, synes jeg, vi er gode til at lukke ned for dem. Vi har heldigvis også to målmænd, der begge står en fin kamp og gør sit for, at Esbjerg ikke lykkes med flere angreb, end de gør.

Trine Troelsen er dog helt enig med sin chef i, at det i minutterne efter slutfløjtet føltes som en sejr.

– Vi følte virkelig, vi havde vundet, da kampen blev fløjtet af. Det havde måske også noget at gøre med, at det føltes så vildt, at vi kunne spille så ringe, som vi faktisk gjorde i store dele af kampen, især offensivt, og alligevel spille uafgjort mod et af ligaens stærkeste hold.

Søndag gælder det SK Aarhus, og her er forventningerne noget højere.

– Jeg vil have to point i Aarhus, lyder det klokkeklart fra Trine Troelsen.

– SK Aarhus er et fint hold, som også kommer med noget spændende og vil udfordre os, men det er en kamp, jeg mener, vi skal vinde.

Silkeborg-Voel spiller mod SK Aarhus søndag klokken 15 i Vejlby-Risskov Hallen.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com