Andrea West Bendtsen vendte hjem til Silkeborg-Voel i efteråret, og har siden trænet med ligadamerne. I aften er hun klar til at gøre debut på Silkeborg-Voels dameligahold, når holdet spiller pokalkamp mod 3. Divisionsholdet Kolding HK.

Andrea Bendtsen har den seneste tid været i behandling hos eliteSilkeborgs fysioterapeut Thomas Hjort, som netop tirsdag morgen har meldt den 17-årige bagspiller klar til kamp efter en længerevarende genoptræning af skulderen.

– Andrea kom tilbage til Silkeborg-Voel med lidt knas i skulderen, som vi har arbejdet på at komme til livs de sidste par måneder, og på grund af enormt træningsengagement fra Andrea og en rigtig stærk vilje til hurtigt at blive het kampklar, er jeg i dag helt tryg ved at sende hende i kamp for Silkeborg-Voels ligadamer, siger Thomas Hjort.

For Andrea selv bliver det noget helt specielt at skulle spille kamp for Silkeborg-Voels ligahold, som er noget hun har drømt om siden hun var helt ung.

– Jeg glæder mig helt vildt til at spille for ligaholdet og til at kæmpe for en plads i 6. runde i pokalturneringen. Jeg er rigtig glad og stolt over at indgå i en officiel kamp for holdet, siger en glad og spændt Andrea West Bendtsen inden aftenens pokalkamp.

Læs også: Andrea Bendtsen løber ind med ligaholdet i aften

Jakob Andreasen glæder sig også meget til at se det hjemvendte stortalent i kamp for ligaholdet, som han ser Andrea Bendtsen blive en fast del af inden af de kommende sæsoner.

– Det er fedt at have Andrea Bendtsen tilbage i den grønne trøje. Hun træner godt og viser en stor iver efter at blive endnu bedre, så jeg har en rigtig god fornemmelse af, at Silkeborg snart får rig mulighed for at se hårdtskydende ungdomsspiller i kamp på allerhøjeste niveau, lyder det fra Jakob Andreasen.

Læs også: Silkeborg-Voel får stortalent hjem fra FCM

Silkeborg-Voel er med sidste års pokalkvartfinale rangeret til at træde ind i årets Santander Cup her i femte runde, og for Jakob Andreasen er der to formål med aftenens kamp mod Kolding HKs 3. Divisionsdamer.

– Nu går jagten ind på en ny pokalsucces, hvor vi igen i år har en klar ambition om at nå kvartfinalen, så vi igen får muligheden for at spille med om en plads i Final 4. Første skridt mod det er jo at vinde i aften, så det er helt klart det primære mål med kampen. Derudover skal vi bruge denne kamp til at ryste fredagens nederlag til SK Aarhus af os, forklarer Jakob Andreasen og tilføjer:

– Når alt kommer til alt, så synes vi jo altid, det er sjovt at spille kampe, så vi glæder os meget, og så er der altid noget særligt over de her tidlige pokalkampe, hvor vi kommer ud i nogle rigtig hyggelige lokale haller.

Pokalkampen mod Kolding HK spilles klokken 18.45 i Parkhallen i Kolding.